Πώς να παραγγείλετε

Το online κατάστημα είναι ανοικτό και μπορεί να δεχθεί τις παραγγελίες σας μόνο αν είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να γίνεται μέλος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την A.G.D AUTOBODY PARTS TRADING LTD, είτε τηλεφωνικώς είτε με Email, για περισσότερες πληροφορίες και για τη διαδικασία που απαιτείται.

Αφού κάνετε Login θα μπορείτε να επιλέξετε ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ από το μενού επιλογών για να μπείτε στο κατάστημα.

Ακολούθως επιλέγετε κατασκευαστή αυτοκινήτου.

Μετά από το δευτερεύον μενού επιλέγετε μοντέλο και χρονολογία κατασκευής.

Από τα εξαρτήματα που εμφανίζονται επιλέγετε Προσθήκη στο καλάθι για όσα θέλετε να αγοράσετε.

Αν έχετε τελειώσει με τις αγορές σας πατήστε Προβολή καλαθιού από το κυρίως μενού. Θα εμφανιστούν όλα τα εξαρτήματα που επιλέξατε καθώς επίσης και οι ποσότητες. Μπορείτε να αφαιρέσετε εξάρτημα ή να ρυθμίσετε τις ποσότητες και μετά να επιλέξετε Ενημέρωση Καλαθιού.

Αν είσαστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές σας επιλέγετε Ολοκλήρωση της Παραγγελίας, όπου βλέπετε τη σελίδα με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων των δικώς σας στοιχείων.

Με την επιλογή Αποστολή Παραγγελίας η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί. Θα σας αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας με τα στοιχεία της παραγγελλίας σας συμπεριλαμβανομένου του Αριθμού Παραγγελίας και πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέξατε. Η επεξεργασία της παραγγελίας ξεκινά μετά την εξόφληση του συνολικού ποσού.