Πώς να παραγγείλετε

Το online κατάστημα είναι ανοικτό και μπορεί να δεχθεί τις παραγγελίες σας μόνο αν είστε εγγεγραμμένο μέλος. Για να γίνεται μέλος, κάνετε μόνοι σας εγγραφή μέσω της σελίδας εγγραφής νέου μέλους. Μετά την εγγραφή σας απαιτείται η επιβεβαίωση του email σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πατήσετε στον κατάλληλο σύνδεσμο που θα σας σταλεί στο email που επιλέξατε κατά την εγγραφή.

Αφού κάνετε Login θα μπορείτε να επιλέξετε ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ από το μενού επιλογών.

Ακολούθως επιλέγετε κατασκευαστή αυτοκινήτου.

Μετά από το δευτερεύον μενού επιλέγετε μοντέλο και χρονολογία κατασκευής.

Από τα εξαρτήματα που εμφανίζονται επιλέγετε Προσθήκη στο καλάθι για όσα θέλετε να αγοράσετε.

Αν έχετε τελειώσει με τις αγορές σας πατήστε Προβολή καλαθιού από το κυρίως μενού. Θα εμφανιστούν όλα τα εξαρτήματα που επιλέξατε καθώς επίσης και οι ποσότητες. Μπορείτε να αφαιρέσετε εξάρτημα ή να ρυθμίσετε τις ποσότητες και μετά να επιλέξετε Ενημέρωση Καλαθιού.

Αν είσαστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές σας επιλέγετε Ολοκλήρωση της Παραγγελίας, όπου βλέπετε τη σελίδα με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένων των δικώς σας στοιχείων. Αν κάποια πεδία χρειάζονται διόρθωση ή συμπλήρωση τότε μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Με την αποδοχή των όρων και προυποθέσεων της σελίδας και Αποστολή Παραγγελίας (ή Proceed to JCC Gateway) η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί. Θα σας αποσταλεί ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας με τα στοιχεία της παραγγελλίας σας συμπεριλαμβανομένου του Αριθμού Παραγγελίας και πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέξατε. Η επεξεργασία της παραγγελίας ξεκινά μετά την εξόφληση του συνολικού ποσού.